miércoles, 8 de agosto de 2012

GALETES DE XOCOLATA I FRUITS SECS

Ingredients  (6 persones)
·         ¼ de quilo de fruits secs variats.
·         1 pot  petit de llet condensada (aprox. 350 g.)
·         100 gr. Xocolata negra (entre 50- 70% cacau)
·         12 galetes tipus Maria

Elaboració

Tallem els fruits secs a talls petits. Es pot donar un cops amb la mà de morter, però sense que quedin reduïts a pols, només trencats a bocins. Fem el mateix amb les galetes i la xocolata i ho barregem tot en un bol.
Un cop tenim el bol amb tots els ingredients esmicolats, hi aboquem la llet condensada i tornem a barrejar fins aconseguir una pasta, que no serà gens homogènia.


Tot seguit folrem una plata de forn amb paper d’alumini, aboquem la barreja anterior i amb una cullera l’anem aplanant fins aconseguir que quedi d’un gruix d’ aproximadament  1 cm.

Col·locarem la plata al forn a 180º , 15 minuts aproximadament. Un cop la superfície estigui rossejada ja podem treure la plata.

Es pot presentar de dues maneres, podem tallar-ho amb les mans de forma desigual, o bé  tallar en quadrats regulars, quan encara està calent, amb un ganivet.

I aquest és el resultat...

Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario